29 december 2021

EQ Real Estate begeleidt KWEEKERS bij aankoop kantoorgebouw

KWEEKERS 𝘬𝘰𝘰𝘱𝘡 𝘷𝘳π˜ͺ𝘫𝘴𝘡𝘒𝘒𝘯π˜₯ 𝘬𝘒𝘯𝘡𝘰𝘰𝘳𝘨𝘦𝘣𝘰𝘢𝘸 𝘒𝘒𝘯 π˜₯𝘦 𝘏𝘰𝘦𝘷𝘦𝘴𝘡𝘦π˜ͺ𝘯 11 𝘡𝘦 π˜–π˜°π˜΄π˜΅π˜¦π˜³π˜©π˜°π˜Άπ˜΅, 𝘨𝘦𝘭𝘦𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘬𝘒𝘯𝘡𝘰𝘳𝘦𝘯𝘱𝘒𝘳𝘬 𝘏𝘰𝘦𝘷𝘦𝘴𝘡𝘦π˜ͺ𝘯 𝘡𝘦 π˜–π˜°π˜΄π˜΅π˜¦π˜³π˜©π˜°π˜Άπ˜΅

Om de groei van Kweekers en onderliggende labels verder te kunnen vormgeven heeft Kweekers een solitair kantoorgebouw verworven op het kwalitatieve kantorenpark 'Hoevestein' te Oosterhout. Deze moderne organisatie verzorgt de implementatie, optimalisatie, support, beheer en maatwerk op de software van AFAS. Samen met haar cliënten zorgen ze ervoor dat er meer rendement uit organisaties wordt gehaald door processen te automatiseren met behulp van software. KWEEKERS streeft daarbij altijd naar het beste resultaat. 

De komende tijd zal het volledige inbouwpakket worden gemoderniseerd om ervoor te zorgen dat het kantoorgebouw klaar is voor de toekomst. Het gebouw ligt in het kantorengebied Hoevestein in Oosterhout, direct langs de A27 (Breda/Utrecht). Het object is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekende bereikbaar. Er zijn tal van gerenommeerde ondernemingen gehuisvest in de directe omgeving. 

EQ Real Estate - "dé professionals in commercieel vastgoed" trad in deze transactie op namens de koper. Van de Water Makelaardij trad in deze transactie op namens de verkoper.