04 maart 2022

Groep particuliere beleggers koopt monumentale kantoorbelegging Prinsenkade 8 te Breda

Deze week werd het eigendom van deze prachtige monumentale belegging overgedragen aan een groep particuliere beleggers. Conclusion heeft het object verworven en via een aanwijzing nader te noemen meester doorverkocht. De aankoop van Conclusion was van strategische aard, aangezien Netvlies (part of 4NG) (onderdeel van het Conclusion ecosysteem) - hierdoor met zekerheid gehuisvest kon blijven op deze locatie om haar groei verder vorm te geven. Per datum eigendomsoverdracht is er dan een ook nieuwe 10-jarige huurovereenkomst gesloten en ingegaan. 

 

In 2013 is het gebouw volledig gerenoveerd en is er aan de achterzijde nieuwbouw gepleegd. De indeling van het gebouw bestaat hierdoor uit een mooie mix van een bestaande gesloten structuur aan de voorzijde met grotere open vloeren aan de achterzijde. In totaliteit bedraagt het verhuurbare vloeroppervlak (VVO) circa 800 m2 kantoorruimte. 

 

Conclusion en Netvlies (part of 4NG) werden in dit traject geadviseerd door EQ Real Estate - "dé professionals in commercieel vastgoed". Koper werd in dit traject bijgestaan door Storimans en Partners. Het eigendom is overgedragen ten kantore van Zuidbroek Notarissen. REEXS Vastgoed heeft het object namens koper in beheer genomen.