13 juli 2022

Nathan van der Giessen (39) treedt toe als partner tot EQ Real Estate

Om de ambities van EQ Real Estate - "dé professionals in commercieel vastgoed" in de toekomst verder te kunnen vormgeven zijn wij erg verheugd te mogen melden dat ons team verder is uitgebreid met de komst van Nathan van der Giessen. Nathan is per 1 juli toegetreden tot de organisatie en zal focus leggen op de verdere groei van de portefeuille in West-Brabant en de Drechtsteden, waarbij we binnenkort in de Drechtsteden een tweede kantoor gaan openen. 

''Niek Dijkmans: ik ben dankbaar de samenwerking met Nathan te kunnen aangaan. Naast een breed netwerk brengt hij ruime ervaring, kennis en kunde mee. Nathan is daarnaast een fijn persoon en als geen ander in staat om de kernwaarden van ons bedrijf te vertegenwoordigen." 

Nathan (1982) is na zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool voor Economische Studies Rotterdam in 2006 gestart in het vastgoed en heeft bij een aantal grotere, regionale kantoren gewerkt. De laatste jaren was hij actief bij De Lobel & Partners als Senior Real Estate Consultant in de gebieden Rotterdam en West-Brabant. Nathan is gespecialiseerd in kantoren, beleggingsvastgoed, bedrijfsruimte en logistiek.