29 december 2021

Vacature: Officemanager (24-40u)

Officemanager (24-40 uur) 

Plaats: Breda

Om de groei van onze organisatie verder te kunnen vormgeven zoeken wij een hands-on Officemanager voor 24 tot 40 uur per week. Het gaat om een ondersteunende rol mèt inhoud (zoals facilitaire -en commerciële zaken) bij een advieskantoor in bedrijfsmatig vastgoed. Ervaring binnen de vastgoed sector is geen eis, affiniteit is dat zeker wel.

Functie

Als Officemanager ben jij de steun en toeverlaat van de organisatie en de schakel tussen de klanten en het bedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor veel verschillende taken zoals inkomende en uitgaande communicatie, het opstellen van bijvoorbeeld huur- en koopovereenkomsten en het plannen van de bezichtigingen. Daarnaast ben je ook in staat om inhoudelijke adviezen uit te werken samen met de eigenaar. In deze rol bij dit jonge, groeiende bedrijf zal je betrokken worden bij onder meer commerciële en facilitaire vraagstukken en afhankelijk van de groei die je doormaakt of de ervaring die je hebt worden de verantwoordelijkheden steeds verder uitgebreid.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke, commerciële en ondernemende managementondersteuner met een praktische en ambitieuze werkhouding. Daarbij heb je een gunfactor, ben je flexibel, accuraat, communicatief vaardig en vind je de "klik" bij een samenwerking erg belangrijk.

Aanbieding

  • Een marktconform salaris met groeipotentieel;
  • Een MacBook Pro van de zaak;
  • Een iPhone van de zaak;
  • Een afwisselende baan als office manager voor 24 tot 40 uur per week;
  • Een mooie kans om jezelf als allrounder te ontwikkelen in een groeiende organisatie;
  • Heel veel doorgroeimogelijkheden.
  • Vereisten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Kennis van iOS en Microsoft Office is fijn.

Organisatie

Met de juiste combinatie van een omvangrijk netwerk, professionaliteit en empathie verbinden wij dagelijks vraag en aanbod in de wereld van bedrijfshuisvesting. Korte lijnen, snel schakelen en to-the-point communiceren zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Het betreft een platte organisatie, waardoor er veel ruimte is voor groei, ontwikkelingen en eigen initiatieven. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor iemand die je kent? De vacature mag gedeeld worden. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niek Dijkmans via 06-476 190 88 of niek@eqrealestate.nl