Baronielaan 1

4818 PA BREDA Huur € 130.000,- p/j

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1901
Bouwperiode
tot 1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
630 m²
In units vanaf
630 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Omschrijving

Binnenkort komt een uniek monumentaal kantoorpand beschikbaar op een uiterst markante zichtlocatie. Een unieke mogelijkheid voor ieder bedrijf om zich te onderscheiden met haar huisvesting. Door verhuurder zal een ingrijpende renovatie plaatsvinden van het pand. Na deze renovatie wordt een eigentijds en verduurzaamd kantoorpand opgeleverd met energielabel A. Indien tijdig overeenstemming wordt bereikt, is het voor een toekomstig huurder mogelijk mee te denken over de indeling en afwerking.

Locatie
Het pand is gelegen op een zeer markante hoeklocatie op de kruising van de Baronielaan, Ginnekenweg en Wilhelminastraat. Deze locatie kent een mix van hoogwaardige speciaalzaken, horeca en vestigingen van zakelijke dienstverlening. Het gebied Oranje Zuid verbindt het Ginneken/Zandberg met het centrum van Breda. Door de ligging biedt het pand aan het personeel meer dan alleen een prettige werkomgeving in het pand. In de directe omgeving zijn mogelijkheden om te winkelen of te lunchen.

Ondanks de centrale ligging is het pand uitstekend bereikbaar met de auto. Via de Baronielaan is de Zuidelijke Rondweg uitstekend bereikbaar. Deze rondweg biedt een goede ontsluiting richting de A27 (Utrecht/Eindhoven) en A16 (Rotterdam/Antwerpen). Op korte afstand zijn diverse bushaltes gelegen met een hoge frequentie.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 4-5 parkeerplaatsen gelegen. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor het verkrijgen van vergunningen. Voor kort betaald parkeren zijn ook diverse mogelijkheden in de omgeving.

Indeling
Souterrain
Het souterrain is halfverdiept onder maaiveld gelegen. Op dit moment is het souterrain ingedeeld in een aantal kantoorkamers, toilet, archief en serverruimte. In overleg met verhuurder kan het souterrain opnieuw worden ingedeeld, zodat hier bijvoorbeeld een ‘social space’ en/of keuken kan worden gemaakt.

Begane grond
De begane grond is deels ca. 1,2 meter boven maaiveld gelegen. Dit geeft extra cachet aan deze verdieping. De begane grond is als volgt ingedeeld: fraaie entreepartij met aansluitend vier royale kantoorkamers; toilet; aan de achterzijde is een grote kantoorkamer gelegen die toegang geeft tot de tuin.

Eerste verdieping
Via een fraaie trappartij is de eerste verdieping bereikbaar. Vanuit de zeer royale centrale gang zijn een viertal royale kantoorkamers bereikbaar, waarvan twee toegang geven tot een dakterras; toilet.

Tweede verdieping
Via een fraaie trappartij is de tweede verdieping bereikbaar. Vanuit een overloop zijn een vijftal kantoorkamers bereikbaar, alsmede een toilet en kleine pantry. In overleg met verhuurder kan een open indeling worden gerealiseerd.

Oppervlakte
Het geheel heeft een BVO van ca. 630 m2.
In principe gaat verhuurder uit van verhuur in zijn geheel. Deelverhuur wordt eventueel bespreekbaar gesteld vanaf twee lagen.

Opleveringsniveau
In Q3 van 2023 vindt de renovatie van het pand aan de binnen- en buitenzijde plaats, waarbij het geheel wordt verduurzaamd.

In principe wordt het pand opgeleverd met de navolgende voorzieningen:

- een groot aantal karakteristieke elementen, zoals ornamentenplafonds, glas-in-lood, tegelvloeren en schouwen;
- vier gemoderniseerde toiletten;
- pantry’s in overleg aan te brengen; - alles geschilderd;
- elektra-aansluitingen;
- cv met radiatoren;
- aanwezige airco- en warmte-units.

Overige zaken kunnen in overleg worden aangebracht, eventueel naar wens van een huurder.

Energielabel
Na renovatie zal het pand een energielabel A hebben.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 130.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
In principe dient huurder zelf contracten aan te gaan voor leverantie van de nutsvoorzieningen en voor onderhoud van de installaties.
Bij deelverhuur zal hiervoor een servicekostenpost worden vastgesteld op basis van een voorschotbedrag met afrekening.

Huurtermijn
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

WWFT
Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Bijzonderheden
Er zijn een aantal renderingen toegevoegd die een sfeerbeeld geven voor de mogelijkheden die het pand heeft te bieden. Aan deze renderingen kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan