Franse Akker 22A

4824 AK BREDA verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.660 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
235 m²
Vrije hoogte
600
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Oppervlakte
90 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
125 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte én een eigen verharde oprit (ca. 25 meter lang, ca. 5 meter breed), gelegen op bedrijventerrein Hintelaken in Breda. Het terrein is afsluitbaar en rondom de bedrijfsruimte is tevens extra mogelijkheid voor opslag. Om u een goed beeld te geven van de huidige indeling van het object zijn een indicatief plattegrond van de begane grond en de verdieping toegevoegd. Aanvaarding is mogelijk vanaf 1 januari 2024.

LOCATIE
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein Hintelaken. De locatie is goed bereikbaar via de 'Emerparklaan' naar de Noordelijke rondweg. De snelweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) is binnen enkele minuten bereikbaar, ter hoogte van Prinsenbeek. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Op het bedrijventerrein bevinden zich overwegend vrijstaande zelfstandige bedrijfscomplexen in gebruik variërend van groothandel, opslag en distributie alsmede productieactiviteiten.

OPPERVLAKTE
Het object kent een totale vloeroppervlakte van ca. 280 m2 excl. verdieping, als volgt:
ca. 235 m2 bedrijfsruimte
ca. 45 m2 kantoorruimte op de begane grond (incl. hal en twee toiletten)
ca. 45 m2 kantoorruimte incl. ruime pantry op de eerste verdieping met vide en trap naar de bedrijfsruimte.

De eigen oprit heeft een lengte van ca. 25 meter en een breedte van ca. 5 meter, derhalve in totaal ca. 125 m2 oppervlak.

HUURPRIJS
EUR 1.975, - per maand, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt aangeboden in huidige staat. De staat van afwerking kan als eenvoudig worden omschreven. Het object beschikt niet over een verwarming. Radiatoren zijn aanwezig, indien aansluiting gewenst is. Extra voorzieningen in het gehuurde kunnen in overleg met de verhuurder worden gerealiseerd, waarbij de investeringskosten zullen worden verdisconteerd in de huurprijs.

PARKEREN
Naast mogelijkheden op het eigen terrein is er voldoende gelegenheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Het gehuurde beschikt over eigen meters ten behoeve van het verbruik van water en elektra. Huurder zal zelf contracten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

HUURTERMIJN
5 jaar, te verlengen met periodes van telkens 5 jaar. Korte periodes uitsluitend in overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan Emer Hintelaken, onherroepelijk verklaard op 16 september 2010. Volgens de plankaart heeft het perceel de bestemming 'Bedrijventerrein' met als functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijventerrein - categorie 2/3. Ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein-categorie 2/3' worden uitsluitend bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 bij de regels onder de categorieën 2 en 3 toegestaan. Voor gedetailleerde informatie over de bestemming kunt u contact met ons opnemen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur en BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

OVERIGE BEPALINGEN
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan