Franse Akker 22a

4824 AK BREDA verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1979

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.660 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
235 m²
In units vanaf
235 m²
Vrije hoogte
600
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Oppervlakte
90 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
125 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Bedrijfsruimte met gerenoveerde inpandige kantoorruimte én een eigen verharde oprit (ca. 25 meter lang, ca. 5 meter breed), gelegen op bedrijventerrein Hintelaken in Breda. Het terrein is afsluitbaar en rondom de bedrijfsruimte is tevens extra mogelijkheid voor opslag. De kantoren zijn reeds opgeknapt. De bedrijfshal wordt u aangeboden in huidige staat (zie optie 1) of gerenoveerde staat (zie optie 2). Zie enkele impressies bij de foto's. Om u een goed beeld te geven van de huidige indeling van het object zijn een indicatief plattegrond van de begane grond en de verdieping toegevoegd. Aanvaarding is mogelijk vanaf 1 februari 2021, plan derhalve snel een bezichtiging in!

LOCATIE
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein Hintelaken. De locatie is goed bereikbaar via de 'Emerparklaan' naar de Noordelijke rondweg. De snelweg A16 (Rotterdam / Breda / Antwerpen) is binnen enkele minuten bereikbaar, ter hoogte van Prinsenbeek. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Op het bedrijventerrein bevinden zich overwegend vrijstaande zelfstandige bedrijfscomplexen in gebruik variërend van groothandel, opslag en distributie alsmede productieactiviteiten.

OPPERVLAKTE
Het object kent een totale oppervlakte van ca. 325 m2, als volgt:
ca. 235 m2 bedrijfsruimte
ca. 45 m2 kantoorruimte op de begane grond (incl. hal en twee toiletten)
ca. 45 m2 kantoorruimte incl. pantry op de eerste verdieping

De eigen oprit heeft een lengte van ca. 25 meter en een breedte van ca. 5 meter, derhalve in totaal ca. 125 m2 oppervlak.

HUURPRIJS
optie 1) In huidige staat: € 1.650,- per maand, te vermeerderen met BTW. De kantoren zijn bij deze keuze opgeknapt, de bedrijfshal blijft in huidige staat.

optie 2) In gerenoveerde staat: € 1.750,- per maand, te vermeerderen met BTW. De kantoren en de bedrijfshal worden opgeknapt, kantoren zijn reeds gedaan en de bedrijfsruimte zal een vergelijkbare look and feel krijgen als bij de impressie foto's.

PARKEREN
Naast mogelijkheden op het eigen terrein is er is voldoende gelegenheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten worden in onderling overleg nader vastgesteld. Het gehuurde beschikt over eigen meters ten behoeve van het verbruik van gas, water en elektra, waarmee huurder contracten zal sluiten met de desbetreffende leveranciers.

HUURTERMIJN
In overleg

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan Emer Hintelaken, onherroepelijk verklaard op 16 september 2010. Volgens de plankaart heeft het perceel de bestemming 'Bedrijventerrein' met als functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijventerrein - categorie 2/3. Ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein-categorie 2/3' worden uitsluitend bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 bij de regels onder de categorieën 2 en 3 toegestaan. Voor gedetailleerde informatie over de bestemming kunt u contact met ons opnemen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur + eventuele servicekosten en BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

OVERIGE BEPALINGEN
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan