Haagdijk 246-252

4811 TX Breda verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
belegging
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Oppervlakte
356 m²
Regios
noord brabant
Aantal zelfstandig verhuur
3
Aantal huurders
3
Bruto aanvang rendement
8

Omschrijving

BELEGGINGSPROPOSITIE
Het betreft een drietal langjarig verhuurde winkelruimtes op de begane grond, gelegen aan de Haagdijk in Breda. De omgeving van het pand kenmerkt zich door een diversiteit aan activiteiten, waaronder winkels, horeca en woningen. Onlangs is de straat opnieuw ingericht ten behoeve van een fietsstraat. Momenteel zijn de winkelunits in gebruik bij Spyshop Breda (ca. 105 m2), Supermarkt Barake (ca. 223 m2) en Kapsalon Solution (ca. 27m2). De huurovereenkomsten expireren respectievelijk op 31 december 2024, 31 juli 2025 en 31 maart 2025.

LOCATIE
De Haagdijk in Breda is van oudsher een van de drie toegangswegen naar het oude stadscentrum naast de Ginnekenstraat en de Boschstraat. De Haagdijk is gelegen dicht bij de Haven en is het verlengde van de Lange Brugstraat en Tolbrugstraat. De straat is mogelijk de oudste winkelstraat van Breda. De aangeboden propositie bevindt zich aan het einde van de straat. De bereikbaarheid is uitstekend.

De belegging is gelegen op een A-locatie in het hart van het historisch centrum van Breda . Aan een van de oudste winkelstraten van Breda en op loopafstand van het bruisende centrum van Breda. De Haagdijk is goed te bereiken, zowel met het OV als met de auto. Voor het pand zijn mogelijkheden voor kort betaalt parkeren. In de directe omgeving zijn diverse locaties gelegen voor lang parkeren.

Verbinding met openbaar vervoer is goed en er is een bushalte op loopafstand. Het NS Station Breda is binnen 10 minuten te bereiken. In de omgeving zijn onder andere diverse kapsalons, een supermarkt en een tal aan horeca gerelateerde bedrijven gevestigd.

OPPERVLAKTES
De totale oppervlakte bedraagt ca. 356m2, als volgt verdeeld:

Haagdijk 246 (Kapsalon Solution) - ca. 28 m2
Haagdijk 248-250 (Supermarkt Barake) - ca. 223 m2
Haagdijk 252 - (Spyshop Breda) - ca. 105 m2

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Breda
Sectie F
Nummer 1076
Appartementsindex A6 (Haagdijk 252)
Appartementsindex A7 (Haagdijk 250)
Appartementsindex A8 (Haagdijk 248)
Appartementsindex A9 (Haagdijk 246)

BESTEMMING
De propositie valt binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”, onherroepelijk verklaard per 30 oktober 2013. Op de plankaart is zichtbaar dat het perceel is aangeduid met de bestemming “Maatschappelijk” met als extra functieaanduiding 'detailhandel’. Dit impliceert dat de begane grond kan worden bestemd ten behoeve van:
- Detailhandel op de begane grond;
- Maatschappelijke voorzieningen;

Voor een exacte omschrijving verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal ''as is, where is'' worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

KOOPPRIJS
€ 489.000,- k.k.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De totale bijdrage per maand bedraagt € 153,32. Op aanvraag kunnen we u de relevante informatie verstrekken. De VvE wordt beheert door BFM Vastgoed uit Eindhoven.

HUURINFORMATIE
Op aanvraag is het mogelijk inzage te krijgen in alle relevante documenten.

AANVAARDINGSDATUM
Op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

OMZETBELASTING
Er is geen BTW van toepassing.

DISCLAIMER
Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

MEER INFORMATIE?
EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Videos

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan