Minervum 7412B

4817 ZG Breda verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2001
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij u dit representatieve en volledig instapklare kantoor (indien gewenst inclusief meubilair) op de tweede en derde verdieping aan voor de verkoop, alsmede 5 eigen parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het geheel is in de loop der jaren volledig gemoderniseerd en kent door de beglazing rondom veel daglichttoetreding. De totale oppervlakte bedraagt circa 170 m2, omvattende circa 120 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping en 50 m2 kantoorruimte op de derde verdieping. Interesse? Wij leiden u graag vrijblijvend rond op deze locatie.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Minervum is uitstekend bereikbaar, doordat het direct grenst aan de in- en uitvalswegen, onder meer de A27 (Utrecht) en via de noordelijke route naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen). Er zijn openbare vervoersvoorzieningen aanwezig, onder meer naar het centrum van Breda alsmede het station.

BESTEMMING
Het object valt binnen bestemmingsplan Hoogeind, onherroepelijk per 22 maart 2012. Op basis van de plankaart heeft het object de enkelbestemming Bedrijventerrein. Bedrijven tot en met categorie 4 worden hier toegestaan. Voor specifieke informatie over de bestemming verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

PARKEREN
5 eigen parkeerplaatsen

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Ginneken
Sectie : 3612
Nummer : A5 (kantoor), A19, A20, A21, A22 en A23 (parkeerplaatsen)

KOOPSOM
EUR 225.000,- kosten koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het verkochte valt binnen VvE Tradeparc Breda II, gevestigd te Breda. De actuele bijdrage bedraagt momenteel EUR 113,43 per maand. Op verzoeken kunnen wij alle relevante gegevens met u delen.

NUTSVOORZIENINGEN
De kantoorunit beschikt over eigen meters ten behoeve van registratie van gas, water en elektra.

BIZ (BEDRIJVEN INVESTERINGS ZONE)
Het object valt binnen de BIZ. BIZ betekent: Bedrijven Investeringszone en is een juridisch instrument waarbij gezamenlijk de focus op het terrein ligt op veiligheid, verbetering imago en uitstraling, groen- en grijsbeheer en duurzaamheid. U betaalt de belasting voor uitgaven die worden gedaan door de ondernemersverenigingen van het BIZ gebied. De bijdrage wordt vastgesteld in de verordening van de gemeente. Wij kunnen u hierin inzage verschaffen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

LEVERING BIJ KOOP
Het object zal “as is, where is” worden verkocht in huidige staat, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieutechnische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Meer informatie?
EQ Real Estate
076 205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan