Neerloopweg 36

4814 RS BREDA verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
prijs op aanvraag
Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Omschrijving

Op een unieke zichtlocatie aan een drukke doorgaande route komt een moderne kantoorunit op de tweede verdieping beschikbaar. Aansluitend is de Neerloopweg 38 ook beschikbaar voor de verkoop, waardoor aansluitend naar wens 324 m2 kantoorruimte wordt aangeboden. Het complex is gelegen op het eigentijdse bedrijventerrein Heilaar-Noord. Dit terrein is vanaf 2000 ontwikkeld en kenmerkt zich door een mix van bedrijven, zoals het hoofdkantoor van Van Tilburg-Bastianen, Aartsen Fruit en een groot aantal bedrijven in het MKB. Op de begane grond zijn een aantal showrooms gelegen en op de verdieping zijn met name kantoorgebruikers gevestigd die een modern en eigen imago wensen. Door de uitstraling van het gebouw biedt het huurders de kans zich te onderscheiden. De grote glaspartijen en de moderne afwerking bieden een zeer prettige werkomgeving.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen tussen het stadiongebied en de Ettensebaan met de meubelboulevard, op korte afstand gelegen van de A16 richting Rotterdam-Antwerpen. Het centrum van Breda en het station zijn snel bereikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn vijf exclusieve parkeerplaatsen gelegen. In de directe omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor vrij parkeren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De kantoorunit is te bereiken via de galerij, welke zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Vanuit de centrale entree is middels een lift en trap de galerij bereikbaar.
De voor- en achtergevel bestaan geheel uit glas en bieden hierdoor een riant uitzicht.
De unit is voorzien van een indeling, bestaande uit een entree met een toiletgroep, spreekkamer, open kantoorruimte met keukenopstelling. Middels een doorgang die op eenvoudige wijze kan worden dichtgemaakt is de belendende unit bereikbaar. Een combinatie van beide units is eventueel mogelijk, waardoor een totale oppervlakte van ca. 324 m² beschikbaar is.

De kantoorunit heeft een BVO van ca. 184 m².

Opleveringsniveau
De kantoorunit wordt opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- gestucte wanden;
- lichte eikenhouten vloer;
- systeemplafonds met geïntregreerde verlichting (inbouwspots en tl);
- kabelgoten;
- dames- en herentoilet;
- luxe keuken met diverse apparatuur;
- mechanische ventilatie met koeling;
- verwarming middels radiatoren;
- zonwering buitenzijde;
- intercominstallatie.

KOOP-/HUURGEGEVENS

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 335.000,-- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Servicekosten bij huur
De servicekosten bedragen € 70,-- per maand, te vermeerderen met BTW. Deze kosten hebben onder meer betrekking op:
- glasverzekering;
- tuin- en terreinonderhoud;
- gering en dagelijks onderhoud van voorzieningen ten behoeve van algemene zaken.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg, met een minimum van drie jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Foto's

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan