Nijverheidsweg 120

4879 AZ ETTEN-LEUR Huur € 225.000,- p/j

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.069 m²
In units vanaf
2.069 m²
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
1

Kantoorruimte

Oppervlakte
522 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het strategisch gelegen bedrijventerrein ‘Vosdonk’ in Etten-Leur komt een vrijstaand bedrijfsobject beschikbaar voor de verhuur, omvattende circa 1.868 m2 bedrijfsruimte, ca. 522 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen en ca. 201 m2 inpandige kantoorruimten/werkplaats. Het geheel is gelegen op een eigen perceel grond en beschikt over een loading dock aan de voorzijde. Er zijn 16 parkeerplaatsen op eigen terrein. Interesse? Wij laten u het object graag vrijblijvend zien tijdens een bezichtiging.

LOCATIE
Het onderhavige object is gelegen op bedrijventerrein 'Vosdonk', grenzend aan de A58 (Breda-Etten-Leur-Roosendaal) die op haar beurt in oostelijke richting binnen 5 autominuten aansluiting biedt op de A16 (Rotterdam-Antwerpen). De A58 verbindt Etten-Leur met Breda en in westelijke richting met Roosendaal. De bereikbaarheid van onderhavige locatie is goed. Het object is direct langs de A58 gelegen.

BESTEMMING
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Vosdonk' dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 12 juni 2012 en ‘Herziening 1 Bedrijventerrein Vosdonk dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit op 2 februari 2015. Hieruit blijk dat de enkelbestemming 'Bedrijf-2' van toepassing is met de functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 4.2'.
Op basis van de voorschriften behorende bij het bestemmingsplan zijn de voor ‘Bedrijventerrein-2’ aangewezen gronden bestemd voor de uitoefening van bedrijfsactiviteiten die behoren tot categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten, ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’. Ook is detailhandel in volumineuze goederen ook toegestaan.

OPPERVLAKTE
Het gebouw kent de navolgende oppervlaktes:
- circa 1.868 m2 bedrijfsruimte;
- circa 201 m2 inpandige werkplaats/kantoorruimte;
- circa 522 m2 kantoorruimte.

HUURPRIJS
EUR 225.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

NUTSVOORZIENING
Het object beschikt over eigen meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt u aangeboden in huidige staat. De staat van het gehuurde zal bij aanvang van de huurovereenkomst worden vastgelegd in een proces-verbaal van oplevering.

AANVAARDING
In overleg, doch niet eerder dan juli/augustus 2024.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend (optie)periodes van telkens 5 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse indexering conform CPI op basis van het CPI-indexcijfer alle huishoudens (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

RECLAME
Uitsluitend in overleg en na goedkeuring verhuurder.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

VOORBEHOUD
Deze propositie wordt u aangeboden onder voorbehoud schriftelijke goedkeuringen van de voltallige directie bij verhuurder.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan