Ramgatseweg (nieuwbouw)

4941 VN Raamsdonksveer Koop € 135.000,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.858 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.724 m²
In units vanaf
97 m²
Vrije hoogte
353
Vloerbelasting
1000
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
353

Kantoorruimte

Oppervlakte
112 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Verdiepingen
1

Terrein

Omschrijving

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS TE KOOP LAYERS RAAMSDONKSVEER

LAATSTE BOUWNUMMER | LAYERS RAAMSDONKSVEER

VRIJ OP NAAM – GEEN OVERDRACHTSBELASTING!

Layers Raamsdonksveer
In het bruisende Raamsdonksveer, gelegen op het Bedrijventerrein Dombosch, worden op dit moment 21 moderne nieuwbouw-bedrijfsunits ontwikkeld. Deze units variëren in grootte, van 97,4 m² tot 199,6 m², en bieden elk minimaal twee eigen parkeerplaatsen. De units worden casco opgeleverd, waardoor u volledige vrijheid heeft om de indeling naar uw wens aan te passen.

Layers is een uniek bedrijfsverzamelgebouwconcept dat ideale bedrijfsruimtes op toplocaties creëert voor ondernemers. Met trots kunnen we melden dat er al 12 Layers-locaties zijn ontwikkeld, elk in verschillende fases van voltooiing.

Layers onderscheidt zich van traditionele, eentonige bedrijfsruimtes die op veel bedrijventerreinen te vinden zijn. Dankzij onderscheidende architectuur, veel glas en houten gevelbekleding krijgen Layers-locaties een unieke uitstraling en sfeer. We streven ernaar ondernemers een inspirerende omgeving te bieden waar ze met trots kunnen ondernemen en hun volgende stappen kunnen zetten.

Bedrijventerrein Dombosch
Industrieterrein Dombosch, gelegen in Raamsdonksveer, is een dynamisch en goed georganiseerd bedrijventerrein dat een breed scala aan mogelijkheden biedt voor ondernemers. Met circa 250 gevestigde bedrijven en ongeveer 5,000 werknemers heeft Dombosch zich geschaard onder de bedrijventerreinen met regionale allure. De aanblik van het terrein is goed verzorgd en straalt kwaliteit uit.

Op Industrieterrein Dombosch wordt Layers Raamsdonksveer gerealiseerd. De locatie ligt direct aan de A27 met eenvoudige toegang tot de snelwegen A16 en A59 via knooppunt Hooipolder. Bovendien zijn belangrijke snelwegen zoals de A10, A1 en A9 binnen 10 minuten rijden bereikbaar, waardoor regionale en nationale reizen eenvoudig zijn.

Type units
• Unit A+ en A: Unit A+ en A stralen luxe uit met royale raamkozijnen, duurzame Alaskan Yellow Cedar gevelbekleding. Deze units aan de voorzijde hebben een aparte toegangsdeur en extra pui op de begane grond voor extra natuurlijk licht.
• Unit B: Een praktische werkruimte met overheaddeur voor eenvoudige toegang en een royaal raamkozijn op de eerste verdieping voor veel natuurlijk licht. De gevel is gemoderniseerd met donkergekleurde sandwichpanelen.
• Unit C: De meest betaalbare optie met een geïntegreerde toegangsdeur in de overheaddeur.

De units worden casco opgeleverd met het volgende opleveringsniveau:

• Monoliet afgewerkte begane grondvloer, maximale vloerbelasting 1.000 kg/m2
• Kanaalplaatvloer verdiepingsvloer met naden opgevuld, maximale vloerbelasting 400 kg/m2
• Vrije hoogte begane grond ca. 3,70 meter
• Vrije hoogte op de verdiepingsvloer ca. 2,80 meter
• Afgedopte afvoer ten behoeve van in te bouwen toiletten
• Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
• Twee dakdoorvoeren
• Ruimte voor het aanbrengen van reclame-aanduiding
• Twee of drie eigen parkeerplaatsen (afhankelijk van unit)

*Voor het exacte opleveringsniveau verwijzen wij u naar de technische omschrijving

Beschikbaarheid

10) 193,00 m² - €280.000 (Type A+) incl. 5 parkeerplaatsen.

Bovengenoemde prijzen zijn vrij op naam te vermeerderen met btw. Er is dus geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden!

Planning
Naar verwachting start de bouw in juni van dit jaar en staat de verwachte oplevering gepland voor het eerste kwartaal van 2025.

Bestemming
Koper dient zelf te toetsen of de beoogde activiteiten passen binnen het vigerende bestemmingsplan. De ontwikkelaar en makelaar adviseren u hier graag nader over, maar aanvaarden dienaangaande geen enkele aansprakelijkheid.

Notariële afhandeling
Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden, inclusief de opstelling van de koop- en aannemingsovereenkomst en de akte van levering. De koper dient binnen 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst een waarborgsom van 10% van de koopsom over te maken naar het notariskantoor dat het transport verzorgt.

Betaling
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

Nutsvoorzieningen
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

Vereniging van eigenaars
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de vereniging van eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:

- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen voor met name het dak.

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. De gebruikte afbeeldingen betreffen artist impressions. De uiteindelijke feitelijke situatie kan afwijken ten opzichte van deze artist impressions.

Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan