Steenspil (nieuwbouw)

4661 TZ HALSTEREN prijs op aanvraag

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030
In aanbouw
ja

Bedrijfshal

Oppervlakte
5.868 m²
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Logistieke functie
1

Kantoorruimte

Oppervlakte
820 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Omschrijving

PROJECT INTRODUCTIE
Op het bedrijventerrein De Oude Molen gelegen op absolute zichtlocatie langs de rijksweg A4 (Bergen op Zoom/Rotterdam) wordt een uiterst moderne en duurzame nieuwbouwontwikkeling gerealiseerd. De locatie is omgeven door waterpartijen, waardoor een unieke uitstraling wordt gecreëerd. Zowel nationale als internationale partijen actief in handel, productie, logistiek en/of e-commerce worden welkom geheten.

Het gebouw wordt ontwikkeld met het oog op de toekomst. Het dak wordt voorbereid op het leggen van zonnepanelen voor het opwekken van duurzame energie. Tevens is de energievoorziening ‘ all electric en krijgt het gebouw de beschikking
over minimaal energielabel A. Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte met kantoor c.q. showroom en 94 parkeerplaatsen
op eigen terrein. Aan de achterzijde is rekening gehouden met de realisatie van een tweetal loading docks.

DIRECTE OMGEVING
De regio Bergen op Zoom/Halsteren en meer specifiek het bedrijventerrein de Oude Molen leent zich uitstekend voor zowel regionale als internationaal georiënteerde bedrijven. De locatie is uitstekend bereikbaar door haar directe ligging nabij de oprit van de A4. Dit betreft dé verbindingsroute tussen de Havens van Antwerpen en Rotterdam. Daarnaast ligt er tevens een directe verbinding naar de haven van Vlissingen via de A58. De Zeeuwse eilanden zijn bereikbaar via de N286.
Daarbij is er het terrein middels openbaar vervoer ideaal te bereiken doordat er naast het bedrijventerrein een school is gevestigd, wat een voordeel biedt voor de lokale beroepsbevolking. Binnen een straal van 10 minuten vanuit Bedrijventerrein de Oude Molenzijn tal van gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals: DSV Solutions, H. Essers Philip Morris en Protix.

EIGENSCHAPPEN
Deze nieuwbouwontwikkeling wordt opgeleverd conform de laatste duurzame standaarden. De geprognotiseerde oplevering is naar verwachting Q2 2024. Het project omvat circa 5.214 m² BVO warehouse, circa 654 m² BVO mezzaninevloer en
circa 820 m² BVO kantoorruimte (verdeeld over twee lagen). De kantoorruimte kan nog naar wens van de huurder worden aangepast, zowel groter als kleiner.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 10.50 meter. Aan de voorkant worden 2 loading docks gerealiseerd, evenals 3 overheaddeuren op maaiveld niveau. Er zijn 94 parkeerplaatsen voorzien op het kavel.

De nieuwbouwontwikkeling leent zich voor de vestiging van 1 of 2 eindgebruikers. Deelverhuur is derhalve bespreekbaar en het warehouse zal worden verdeeld in diverse brandcompartimenten.

BEDRIJVENTERREIN DE OUDE MOLEN
Bedrijventerrein De Oude Molen is gelegen nabij de provinciegrens tussen Noord Brabant en Zeeland. Via de A4 zijn de steden Rotterdam en Antwerpen zeer goed te bereiken en via de A58 rijdt je ook in korte tijd naar Breda. Tevens behoort de aan en afvoer van goederen via nabijgelegen waterwegen ook tot de mogelijkheden. Dit maakt het nieuwe bedrijfsruimte een uitstekende locatie voor distributie binnen de Zuid Westelijke delen van Nederland en België.

OVERIGE INFORMATIE
Deze nieuwbouw ontwikkeling wordt opgeleverd met energielabel A, mede door toepassing van diverse duurzame
isolatiematerialen. Daarnaast zal het bedrijfsgebouw zonder gasaansluiting opgeleverd worden, waardoor de krachtbron van het gehele bouw ‘all electric’ is. Het dak is voorbereid voor de aanleg van een zonnepaneleninstallatie ten behoeve van het opwekken van duurzame energie.

Deze eilandkavel valt onder bestemmingsplan ‘Oude Molen en heeft de bestemming gemengd 2’. Bedrijven die vallen onder milieucategorie tot en met 3.2 zijn toegestaan om zich te vestigen op deze locatie Dit betreffen voornamelijk ondernemingen waarbij de kantoorfunctie een nevenfunctie vervult in de bedrijfsactiviteiten In de basis zijn zowel detailhandel en zelfstandige kantoren niet toegestaan op deze locatie.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
• Algemene technische informatie
Hoofddraagconstructie Staal- en of betonconstructie
Isolatie en dakbedekking FM class 1 keuring, Isolatie RC=4,5 K/W gevel en RC=6,0 K/W dak
Brandveiligheidsysteem Conform de wet- en regelgeving volgens NEN normering

• Warehouse
Betonnen vloer Vloerbelasting - 25 kN/m² (gelijkwaardig)
Vlakheid vloeren Conform richtlijn DIN 1822020 klasse 4
Betonnen Mezzanine vloer Vloerbelasting - 5 kN/m² (gelijkwaardig)
Laaddocks 2 laaddocks
Verlichting LED - verlichting

• Kantoren
Verdiepingen 2 kantoorverdiepingen
Verwarming kantoor Voorzien van VRF-systeem voor verwarmen, koelen en ventileren
Plafond Systeemplafonds aanbrengen en voorzien van Led-panelen
E- installatie Kantoor Per 10 m² kantoor een dubbele wcd met twee data punten toegepast

• Buitenterrein
Terrein Volledig omheind
Toegang 1 elektrische toegangspoort voor zowel personen- als vrachtwagens
Laadkuil Toegankelijk voor inkomend en uitgaande standaard vrachtwagens

Huurprijs
Op aanvraag
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan