Van de Reijtstraat 40

4814 NE BREDA verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
86 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het moderne kleinschalige bedrijventerrein Van de Reijtstraat komt een bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw, beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit is 86 m2 groot en bevindt zich op de kop van het gebouw. Tevens behoren er 2 parkeerplaatsen tot het gehuurde. Het object is parallel gelegen aan de Ettensebaan, nabij de XXL woonboulevard en op enkele autominuten van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). De naastgelegen bedrijfsunit, gelegen aan de Van de Reijtstraat 42, komt tevens beschikbaar voor de verhuur (per 1 april 2021). Zie hiervoor de aanmelding op FundaInBusiness.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 86 m2. De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van minimaal 6 meter.

AANVAARDING
1 januari 2021

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 750,- per maand excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 40,- per maand excl. BTW. Ten behoeve van gas, water en elektra dient rechtstreeks contracten met de leveranciers hiervan te worden gesloten. Er zijn eigen meters aanwezig.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

RECLAMEUITVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan