Van de Reijtstraat 42

4814 NE Breda verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
118 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
180 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het moderne kleinschalige bedrijventerrein Van de Reijtstraat komt een bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw, beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit bestaat uit een bedrijfsruimte (ca. 118 m2), deels met een hoogte van ca. 6.75m en deels met een hoogte van 3.10m. Er is tevens een afsluitbare ruimte aanwezig. Aan de voorzijde van het object bevindt zich de kantoorruimte, welke tevens bereikbaar is vanuit de bedrijfsruimte. De laminaatvloer op de begane grond zal door de zittende huurder worden verwijderd, waardoor er een zelfde vloerbedekking komt te liggen als te zien is op de foto's van de kantoren op de verdieping. In totaliteit betreft het ca. 50 m2 kantoorruimte op de begane grond (incl. toilet en pantry), ca. 50m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 80 m2 kantoorruimte/opslagruimte op de verdieping. Tevens behoren er 3 parkeerplaatsen tot het gehuurde. Het object is parallel gelegen aan de Ettensebaan, nabij de XXL woonboulevard en op enkele autominuten van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam).

Tevens bestaat de optie om de naastgelegen bedrijfsunit, gelegen aan de Van de Reijtstraat 40, bij te huren. Deze bedrijfsruimte bestaat uit ca. 86m2 bedrijfsruimte en wordt aangeboden per 1 januari 2021 tegen een huurprijs van € 750,- per maand, exclusief BTW. Zie FundaInBusiness voor meer informatie.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 298 m2, als volgt onderverdeeld:
Bedrijfsruimte (deels hoogte 6.76m, deels hoogte 3.10m): ca. 118 m2.
Kantoorruimte begane grond: ca. 50 m2
Kantoorruimte verdieping: ca. 50 m2
Kantoorruimte c.q. opslag verdieping: ca. 80 m2

AANVAARDING
Vanaf 1 april 2021

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt aangeboden in huidige staat.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.450,- per maand excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand excl. BTW. Ten behoeve van gas, water en elektra dient rechtstreeks contracten met de leveranciers hiervan te worden gesloten. Er zijn eigen meters aanwezig.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

RECLAMEUITVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan