Van de Reijtstraat 78

4814 NE BREDA verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
77 m²
Vrije hoogte
800
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
800

Kantoorruimte

Terrein

Omschrijving

Op het moderne kleinschalige bedrijventerrein "Heilaar" komt deze representatieve bedrijfsunit , onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw, beschikbaar voor de verkoop. Uniek aan deze bedrijfsunit is de vrije hoogte van ruim 8 meter en de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en het centrum van Breda. De unit beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats.

Locatie:
De bedrijfsruimte ligt parallel langs de Ettensebaan nabij de XXL woonboulevard en op enkele autominuten van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). De Van de Reijstraat is gesitueerd aan de Westkant van Breda. Op ongeveer 5 minuten lopen vanaf de locatie bevindt zich een bushalte ten behoeve van het streekverkeer. Centraal Station Breda is vanaf de locatie met de bus goed bereikbaar. Onderhavige locatie is dus zowel met de auto, het openbaar vervoer als met vrachtverkeer uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 77 m2

Kadaster:
Gemeente Princenhage, sectie P, nummer 2419, A22.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunits wordt opgeleverd in huidige staat voorzien van onder meer:
- Gladde betonvloer;
- Toilet;
- Brandslanghaspel;
- TL-verlichting;
- Automatisch bedienbare overheaddeur 4,25 x 3,10 (met wifi te bedienen);
- Een vrije hoogte van ca. 8 meter.

Koopprijs:
EUR 185.000,- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Vereniging van Eigenaren Princenzigt te Breda
Er is een actieve vereniging van eigenaren onder de naam Princenzigt te Breda. Wij kunnen de meest recente stukken op verzoek met u delen. De bijdrage 2022 is vastgesteld op EUR 91,84 per maand, te vermeerderen met BTW.

Levering
De levering zal geschieden in verhuurde staat. De huidige huurder Facilicom heeft haar huurovereenkomst opgezegd, waardoor het tot 31 mei 2023 zal zijn verhuurd en daarna vrij komt. De huur bedraagt EUR 700,- per maand, te vermeerderen met BTW. Koper heeft hier recht op vanaf datum levering van het eigendom tot en met einddatum van de huurovereenkomst.
Een levering dit jaar nog is mogelijk.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van 10% van de koopsom.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan