Beleggingspand, Bedrijfspand verhuren , kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen? Dé professionals in commercieel vastgoed van EQ Real Estate zijn pro-actieve bedrijfsmakelaars. Innovatief en onderscheidend in strategie en aanpak. In het focusgebied West Brabant (Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Moerdijk, Oud-Gastel, Zevenbergen) verhuren en verkopen wij gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsruimte, kantoorruimte, beleggingsobjecten en winkelruimte. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Denk hierbij ook aan advies en begeleiding.

Het aan- dan wel verkopen van beleggingsvastgoed behoort tot één van onze kernactiviteiten. Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij die u kan begeleiden en adviseren, bent u bij EQ Real Estate aan het juiste adres.

Een slimme strategie en de juiste know-how en ervaring zijn van essentieel belang om een succesvolle beleggingstransactie te kunnen bewerkstelligen. Door gebruik te maken van kennis en ervaring zullen wij er alles aan doen om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. Met onze expertise hebben wij voor diverse opdrachtgevers reeds uiteenlopende beleggingstransacties gerealiseerd.

 

 
Advies op maat

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom form