Beleggingspand, Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen? Dé professionals in commercieel vastgoed van EQ Real Estate zijn pro-actieve bedrijfsmakelaars. Innovatief en onderscheidend in strategie en aanpak. In het focusgebied West Brabant (Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Moerdijk, Oud-Gastel, Zevenbergen) verhuren en verkopen wij gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsruimte, kantoorruimte, beleggingsobjecten en winkelruimte. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze.

Winkelruimte huren Breda

Breda is een stad in de provincie West Brabant. De stad is volop in groei. Steeds meer ondernemers vestigen zich in Breda.De gemeente doet er ook alles aan om ondernemerschap in de gemeente te stimuleren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

GOEDE BEREIKBAARHEID

Breda is zeer goed te bereiken. De stad is via de A16 en de A27 goed bereikbaar vanuit bijv. Rotterdam, Antwerpen de de rest van Brabant. Ook met het openbaar vervoer kun je eenvoudig naar Breda reizen. De stad beschikt over een treinstation en binnen-en buiten Breda rijden er zo’n 20 lokale en regionale buslijnen om jou op de plek van bestemming te krijgen.

WINKELRUIMTE HUREN IN BREDA?

Enthousiast geworden van Breda en de vele ondernemerskansen die hier liggen? Wij hebben genoeg panden te huur in deze plaats. Bekijk eens ons uitgebreide aanbod op de website. Wil jij meer informatie over onze winkelruimte in Breda, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
Advies op maat

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom form